Praktische zaken

Intake en werkwijze

Voor therapie vanuit de Praktijk voor Psychologie, Relatietherapie en Haptotherapie is geen verwijzing van een huisarts nodig.

Het eerste gesprek is een kennismakingsgesprek waarin we ingaan op uw hulpvraag, verwachtingen en eventueel eerdere ervaringen met hulpverlening. In dit gesprek onderzoeken we of we voldoende persoonlijke aansluiting bij elkaar ervaren, om met elkaar aan de slag te willen gaan. Het kennismakingsgesprek duurt een uur en hiervoor wordt het normale tarief in rekening gebracht. Mijn intentie is om u in dit eerste gesprek een representatieve indruk te geven van mijn werkwijze. (In het eerste gesprek wordt nog geen gebruik gemaakt van de behandelbank).

Globaal staan de eerste 3 sessies in het teken van verdere kennismaking, verdieping van de hulpvraag en formulering van de behandeldoelstelling. In onderling overleg wordt een inschatting gemaakt van de duur en frequentie van de behandelingen. Evaluatie van de therapie is op ieder moment mogelijk, evenals het beëindigen van de samenwerking.

Een kosteloos kennismakingsgesprek van 15-20 minuten is op verzoek mogelijk.

Mijn behandeling stem ik zorgvuldig af op uw vragen en mogelijkheden. Het is mijn streven mensen datgene aan te reiken waar ze op eigen kracht mee verder kunnen.

Lidmaatschappen en registraties

  • Lid Vereniging van Haptotherapeuten (VVH), registratienummer 366A.
  • Lid Nederlands Instituut voor Psychologen (NIP)
  • AGB-code zorgverlener 90-029837
  • AGB-code praktijk 90-(0)16031
  • Kamer van Koophandel 08156468

Tarief en vergoeding

De kosten voor individuele psychologische begeleiding en/of haptotherapie zijn 75 euro per sessie van een uur (60 minuten), inclusief 21 % BTW.

De kosten voor relatietherapie per sessie van 75-90 minuten zijn 100 euro, inclusief 21% BTW.

Betaling van de kosten graag bij voorkeur per pin (of contant), na afronding van de sessie. U krijgt bij elke behandeling een factuur die u bij de zorgverzekeraar kunt indienen.

Als therapeut werk ik vanuit het haptotherapeutisch perspectief. Ik ben VVH-geregistreerd haptotherapeut waardoor vergoeding door de zorgverzekeraar mogelijk is, vanuit een aanvullend verzekeringspakket. Meer informatie over vergoeding kunt u vinden op www.haptotherapeuten-vvh.nl en in de polisvoorwaarden van uw verzekering.

Annuleren van een afspraak kan zonder kosten tot 24 uur vóór de afspraak.

De praktijk

Mijn praktijk is gevestigd in een sfeervol, monumentaal pand in het historische centrum van Zutphen. De praktijk is per auto goed bereikbaar en er is ruime (betaalde) parkeergelegenheid vlakbij op het ’s Gravenhof. Vanaf het station Zutphen is de praktijk op 10 minuten loopafstand goed te bereiken.

Bij binnenkomst ziet u meteen links de receptie, waar u met vragen terecht kunt. Er is een zitje om te wachten tegenover de receptie. Ook heb ik een eigen wachtruimte. Als u na de receptie rechts de hoek omgaat, ziet u aan uw rechterhand de entree van mij wachtkamer. Daar kunt u gerust gaan zitten tot ik u kom ophalen. U bent van harte welkom.

Monique Bosma

Praktijk voor Psychologie, Relatietherapie en Haptotherapie

Mijn praktijk voor Psychologie, Relatietherapie en Haptotherapie is te vinden in het historische centrum van Zutphen. Hier ben ik dagelijks telefonisch te bereiken tijdens kantooruren. Een mailtje sturen kan natuurlijk ook.

Adres: Waterstraat 5 7201 HM Zutphen
Telefoon: 0651477982
Werktijden: dagelijks van 9.00 tot 18.00 uur
Email: info@moniquebosma.nl

Contactformulier

Akkoord

12 + 3 =